В Стшеліні юнак ледь не зарізав свою наречену, бо вона хотіла скасувати весілля

В Стшеліні юнак ледь не зарізав свою наречену, бо вона хотіла скасувати весілля

22-річний чоловік зараз перебуває на лаві підсудних за те, що кілька разів вдарив ножем свою кохану, бо та вагалася, чи виходити за нього заміж. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на In Poland.

Трагедія сталася ще наприкінці серпня 2018 року. Під час зустрічі з коханою Семюель витяг ножа і кілька разів встромив його у свою 20-річну наречену. А все тому, що вона повідомила, що не бачить сенсу продовжувати з ним стосунки і не хоче виходити за нього заміж.

Як виявилося, їхні стосунки тривали вже понад два роки, і протягом всього цього часу хлопець знущався над дівчиною, бив та ображав її. Зараз такі стосунки прийнято називати “токсичними”. Проте дівчина все одно продовжувала з ним зустрічатися. На щастя, трагедії вдалось уникнути, оскільки травмована дівчина знайшла в собі сили втекти і покликати на допомогу.

Зараз злочинець постав перед лицем суду, проте своєї вини він не визнає. Зазначимо, що спершу він у всьому зізнався і у всіх деталях розповів про те, як саме завдав ударів і що стало причиною такої його поведінки. Проте, порадившись з адвокатом, він вирішив розповісти в суді зовсім іншу історію. Згідно з нею, це дівчина напала на Семюеля і неодноразово його била, а він всього лиш захищався.

Зараз суд вирішує, на яке саме покарання заслуговує неврівноважений юнак. Йому загрожує від 8 до 25 років позбавлення волі.