В Згожельці депортували 7-х українців, які нелегально працювали на будові

В Згожельці депортували 7-х українців, які нелегально працювали на будові

Прикордонники в м. Згожелець виявили чергових сімох громадян України, які працювали без необхідних дозволів — українці ремонтували будинок. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на In Poland.

Цього разу іноземців помітили офіцери прикордонної служби на будівельному майданчику у Згожельці.

Вчора, 1 серпня, співробітники прикордонного посту виявили групу іноземців, які працювали на будівництві і виконували ремонтно-будівельні роботи. Під час перевірки офіцери встановили, що 7-ро чоловіків, які працювали на ремонті будівлі, є громадянами України. В ході подальшої перевірки з’ясувалося, що власником бізнесу був підприємець з Мазовше та наймав іноземців з порушенням регламенту.

Під час допиту роботодавець сам зізнався, що не видає декларацій про доручення роботи та не звертається за дозволами на роботу для цих іноземців.

Командир ПСЖ у Згожельці відкрив вчора адміністративну процедуру щодо зобов’язання іноземців залишити Польщу. Також розпочато контроль за законністю роботи іноземцями та дорученням роботи іноземцям у цій компанії, інформує www.eluban.pl.

Нечесному підприємцю, який доручив роботу іноземцям без необхідних документів, тепер загрожує штраф, розміром до 30 000 злотих.