Випробовував стару рушницю-«вітрівку», а влучав у дитячі гойдалки

Випробовував стару рушницю-«вітрівку», а влучав у дитячі гойдалки

Вроцлавські поліцейські затримали 26-річного чоловіка, який «випробовував» стару рушницю-«вітрівку» у своєму помешканні. Оскільки вікно було відчинене, металеві кулі падали на дитячий майданчик. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на In Poland.

Поліцейські отримали інформацію, що хтось стріляє з даху однієї з будівель у центрі міста Вроцлава.
— Правоохоронці завжди надають пріоритет такому типу повідомлення, особливо в контексті можливих терористичних загроз, — розповідає Пшемислав Ратайчик з вроцлавської поліції.

На місце події швидко прибув патруль, якого викликав молодий чоловік, що саме гуляв з дитиною в парку. Він й повідомив поліцію про стрільця, а також про пошкодження кулями елементів інфраструктури дитячого майданчика, — інформує tuwroclaw.com.
Поліцейські вистежили квартиру, на вікно якої вказав заявник.

Винуватець цієї небезпечної ситуації знайшов стару рушницю-«вітрівку» й вирішив її випробувати. Вистрілив у картонну коробку, розміщену біля відкритого вікна, через яке кулі полетіли на дитячий майданчик. Свою злочинну легковажність пояснив незнанням щодо дальності польоту кулі.

Що ж, ж за незнання теж доведеться відповідати, тим паче, що його безвідповідальна поведінка призвела до ситуації, яка могла загрожувати загибеллю або серйозній шкоді здоров’ю людей, які перебували поблизу.

Фото ілюстративне, з відкритих джерел