Вроцлав: дилери викидали наркотики з вікна готелю
http://www.mediaport.ua/sites/default/files/mp/images/Fedorkova/141014/PM26image003.jpg

Вроцлав: дилери викидали наркотики з вікна готелю

Наркоторговці викидали наркотики через вікно готелю. Співробітники поліції Вроцлава обшукали готельний номер, в якому відбувалася торгівля наркотиками. Спецоперація була ініційована офіцерами поліції після дзвінка дільничного, який повідомив колег про підозру торгівлі забороненими препаратами. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на In Poland.

Офіцери поліції негайно приступили до виконання своїх службових обов’язків. У приміщенні готельного номеру було виявлено більше 200 грамів різних речовин, які в даний час проходять детальний аналіз у кримінальній лабораторії. Троє осіб були затримані. Один із підозрюваних вже почув звинувачення у завданні шкоди життю або здоров’ю третіх осіб, у ​​зв’язку з дистрибуцією шкідливих речовин. Тепер він може отримати покарання до 8 років позбавлення волі. Суд вирішить його подальшу долю та долю інших затриманих.

Поліцейський з міського управляння Вроцлава самостійно провів розслідування, в ході якого встановив місце, де може відбутися торгівля наркотиками. Він негайно передав інформацію іншим службовцям. Операція із затримання наркодилерів відбулася пару днів тому в одному з готелів у районі Псі-Поля (Psie Pole).

Поліцейські одразу встановили особу, відповідальну за продаж «наркоти». Підозрюваний рухався з готелю автомобілем з міського прокату. Поліцейські вирішили перевірити водія та транспорт. Під час огляду вони вилучили пакет з білим порошком. Водія затримано і доставлено до тимчасового арешту.

Далі співробітники міського управління поліції у Вроцлаві (Wydziału Prewencji Komendy Miejskiej Policji we Wrocławiu) увійшли до однієї з кімнат готелю. Поселенці, що знаходилися всередині номеру стали скидати щось з вікна. Перед готелем стояли інші офіцери поліції, які помітили, як з вікна випадають наркотики та належним чином конфіскували їх. Затримано 23-річну жінку та 32-річного чоловіка.

Пара приєдналася до раніше заарештованого чоловіка. Більше 200 грамів заборонених субстанцій було знайдено в номері готелю. Тестер поліції підтвердив, зокрема, речовину, що називається катінон. Зараз всі речовини знаходяться в кримінальній лабораторії, де пройдуть додаткові аналізи.

Суд вирішить подальшу долю всіх затриманих. За цей злочин дилерам загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на термін до 8 років.

Джерело: Wrocław dla Was