Вроцлав: нарешті збудують трамвайне покриття на вулиці Губській

Вроцлав: нарешті збудують трамвайне покриття на вулиці Губській

Компанія Wrocławskie Inwestycje обрала найбільш вигідну пропозицію на повторному тендері на завершення будівництва трамвайного маршруту на вул. Губській. Пропозиція представлена консорціумом Вроцлавських компаній — Pro-Tra Bouilding та Zakład Sieci i Zasilania. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на In Poland.

Мова йде про першу частину завдання, що включає в себе завершення будівельних робіт і отримання дозволу на використання всієї інвестиції.

Будівництво трамвайної колії на вулиці Губській буде проводитися консорціумом Pro-Tra разом з Zakład Sieci i Zasilania. Як єдині, ці кампанії подали заявку на участь в тендері. Сума, яку місто заплатить за виконання робіт становить понад 21,5 млн злотих, що майже на 6 млн злотих більше, ніж передбачалося витратити на ці цілі.

Однак, підрядник не зумів виконати другу частину завдання, яка полягає у реконструкції телекомунікаційних кабелів у зоні інвестицій. У цьому випадку на участь у тендері виступив тільки один підрядник, але пропозицію було відхилено через певні слабкі сторони умови.

Незважаючи на відсутність підрядника на виконання другої частини завдання, будівельні роботи на вулиці Губській вже розпочато. Вроцлавські інвестиції намагатимуться підписати контракт ще у лютому. Консорціум з дати підписання має три місяці для завершення робіт.

Нагадаємо, Wrocławskie Inwestycje оголосило перший тендер на завершення робіт у середині грудня 2018 року, після того як вийшов з контракту попередній підрядник, компанія Balzola. На жаль, тендер довелося повторити, оскільки учасники торгів зробили формальну помилку в своїх пропозиціях. Вони забули подати електронний кваліфікований підпис, що вимагається з нового року в законі про державні закупівлі.