Вроцлав: поліція підтвердила факт затримання ґвалтівника
https://narodna-pravda.ua/wp-content/uploads/2017/12/680_580217432412f.jpg

Вроцлав: поліція підтвердила факт затримання ґвалтівника

У Вроцлаві затримали та заарештували ґвалтівника — 29-річного раніше не судимого місцевого мешканця. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на In Poland.

У Вроцлаві затримали та заарештували ґвалтівника — 29-річного раніше не судимого місцевого мешканця. Про це повідомив інспектор  Лукаш Дутков’як, представник прес-служби  Вроцлавської поліції – , йдеться у повідомленні на сайті поліції Вроцлава.

За його словами, є така ймовірність, що на рахунку підозрюваного – кілька зґвалтувань. На разі, до відділку зголосилася лише одна потерпіла. Злочин він скоїв 8 серпня на вулиці Сарна (ul. Sarniej) в Ягодне. Жертвою стала молода дівчина.

Мешканці Ягодна повідомляли, що потерпілою, буцімто, була дитина — 12-ти років. Жінки писали в Інтернеті: «дуже важливо, щоб ми спостерігали за тим, що відбувається навколо», «судячи з усього, злочинець пересувався на велосипеді», «мова про чоловіка 28-30 років, худорлявий, з бородою», «дівчина, яку зґвалтовано знаходиться у серйозному стані (12-річна дитина), тому що ґвалтівник намагався її задушити », — писали жінки на Нижньосілезьких форумах.

«To ważne, żebyśmy patrzyły, co się dzieje dookoła», «Ponoć sprawca poruszał się na rowerze», «facet ponoć 28-30 lat, szczupły, z bródką», «dziewczynka ponoć jest w ciężkim stanie (12-latka) ponieważ próbował ją udusić». 

Поліція, в свою чергу, заперечує, що жертвою є 12-річна дівчина. — Це молода жінка”, — повідомляє інспектор Лукаш Дутков’як, заступник командира муніципальної поліції у Вроцлаві, додавши, що підозрюваного у зґвалтуванні в Ягодні було затримано вже цими днями.

— Це 29-річний житель Вроцлавського повіту. Чоловік використовував насильство в стосунку до потерпілої, щоб схилити її до інтимних стосунків”, — повідомляє Лукаш Дутков’як.

Коли офіцери поліції увійшли до його будинку, 29-річний чоловік був вельми здивований таким візитом. — Наразі офіцери продовжують докладно вивчати всі обставини справи. Вони не виключають можливості того, що затриманий може мати зв’язки з іншими подібними злочинами, що сталися у Вроцлавському повіті”, — йдеться в повідомленні прес-служби поліції Вроцлава.

Джерело: Policja Wrocław