Вроцлав став містом з найкращою репутацією

Вроцлав став містом з найкращою репутацією

Про це можна сміливо говорити, беручи до уваги результати рейтингу Ranking Premium Brand 2019, згідно з яким Вроцлав — лідирує. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на In Poland.

Рейтинг за репутацією найбільших міст у Польщі проводить фундація Premium Brand вже не вперше. В 2016 році, коли конкурс лише започаткували, Вроцлав виявився неперевершеним і зайняв перше місце.

Дуже часто ми говоримо, що хтось має «хорошу» або «погану репутацію», що відображає узагальнене, загальне позитивне або негативне ставлення до даної людини. Репутація по відношенню до брендів або компаній — це також загальне ставлення до даної компанії або бренду. Іншими словами, репутація є найглибшим, біполярним (позитивним чи негативним) ядром асоціацій з брендом, перш за все емоційним, побудованим з використанням кожного елемента діяльності.

Крім репутації, автори вимірювали рівень відвідувань та рекомендації для кожного міста воєводства за останні дванадцять місяців.

Цьогоріч Вроцлав лідирує — місто може пишатися своєю репутацією, на думку поляків, які брали участь в опитуванні. Вроцлав, Краків і Гданськ стоять на подіумі як центри найвищої репутації, за якими слідує Познань і Варшава. Варшава зберегла титул найбільш відвідуваного міста. Дослідження проводилося на репрезентативній вибірці з 1074 осіб.