Єлєня Гура: горе-матір обрала горілку, а не дитину

Єлєня Гура: горе-матір обрала горілку, а не дитину

У Нижній Сілезії заарештували 42-річну жінку, яка опікувалася своєю дитиною, будучи в стані сильного алкогольного сп’яніння. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на In Poland.

Про ситуацію повідомляє місцева поліція. Вона й отримала сповіщення про те, що в одному з будинків в містечку Ковари може статися трагедія. Вочевидь, телефонували сусіди, оскільки почули крики та підозрілий шум в помешканні.

Після того, як поліція приїхала за вказаною адресою, то знайшла там абсолютно п’яну жінку в компанії двох посторонніх чоловіків. Як показав алкотестер, у жінки було виявлено 3 промілле алкоголю. Поряд в кімнаті гралася 4-річна дівчинка, дитина затриманої жінки. За те, що вона наражала свою дитину на небезпеку, горе-матір заарештували. Поліція проводить слідчі дії.

Важливим нюансом цієї ситуації є й той факт, що дитя має особливі потреби, тож їй вкрай необхідна належна опіка, але аж ніяк не матір з алкогольною залежністю. Після приїзду лікарів на місце події дитину оглянули і забрали в дитячий будинок, де вона й перебуватиме на час тривання слідства.