Європейський економічний конгрес 2020 у нових реаліях

Європейський економічний конгрес 2020 у нових реаліях

Завершився 3-денний Європейський економічний конгрес, який традиційно відбувався у Катовицях. У 2020 році він проходив у нових реаліях. Про це повідомляє Upmp.news.

Польсько-Українська Господарча Палата стала учасником події, спостерігаючи за виступами учасників, урядовців, керівників фірм-гігантів, установ та організацій ЄС і Польщі.

Престиж і роль ЄЕК у просторі європейського діалогу вибудовується вже понад десятиліття.

Цей захід став широким і відкритим форумом для обміну досвідом, думками і знаннями про польську та європейську економіку, а також про економічні, соціальні та технологічні умови її розвитку.

18-20 травня 2020 року онлайн-версія Конгресу була наповнена прямими трансляціями, презентаціями, бесідами, вебінарами та онлайн-дискусіями, присвяченими економіці, яка перебуває в абсолютно новій ситуації. Учасники шукали відповіді на основні питання. У заході взяли участь польські міністри, мери великих міст, представники ЄС, директори найбільших банків, керівники торговельних мереж, девелоперських компаній та ін.

Учасники не зупинялися тільки на діагностуванні економічного стану справ. Експерти вищого рівня вказували на явища і тенденції, що мають ключове значення для майбутнього економіки та її перспектив розвитку. Адже не знаючи всіх наслідків цього «вірусного землетрусу», важко передбачити розвиток економіки.

Мета ЄЕК – прагнення в комплексі представити реалії життя і майбутнє, включаючи економічне, в умовах наступаючої рецесії з повільно спадаючим епідемічним тиском та невідомими сценаріями «розморожування» економіки.

Матеріал підготувала Анна Стожко