Єжи Тарґальський перебуває у важкому стані
Dr Jerzy Targalski PR24

Єжи Тарґальський перебуває у важкому стані

Єжи Тарґальський є великим другом України, Білорусі, Литви, Латвії, Естонії і непохитним борцем з совєтською та російською агентурою у Центрально-Східній Європі з 70-х років ХХ століття до сьогодні. Це польський патріот і автор ряду проукраїнських проектів у Польщі та Україні. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на Польське радіо.

Як повідомляє портал Niezalezna.pl, популярний публіцист, історик і політолог доктор Єжи Тарґальський перебуває у важкому стані. Журналісти часопису просять про молитву за нього.

«Доктор Єжи Тарґальський – орієнталіст, політолог, опозиційний діяч за часів ПНР, автор голосної серії публікації “Відомчі діти”, викладач Варшавського університету, очільник аналітичного підрозділу Академії військового мистецтва, 2020 року нагороджений Хрестом Свободи і Солідарності, а у грудні 2020 року президентом Анджеєм Дудою – Командорським хрестом Ордену Відродження Польщі.

На даний момент він перебуває у важкому стані і бореться за життя. Ми просимо про підтримку нашого редакційного колеги молитвою».

Єжи Тарґальський є великим другом України, Білорусі, Литви, Латвії, Естонії і непохитним борцем з совєтською та російською агентурою у Центрально-Східній Європі з 70-х років ХХ століття до сьогодні. Це польський патріот і автор ряду проукраїнських проектів у Польщі та Україні.

niezalezna.pl/А.Р.