З Вроцлава – в Одесу. Wizz Air відкриває новий рейс до чорноморської перлини

З Вроцлава – в Одесу. Wizz Air відкриває новий рейс до чорноморської перлини

Угорською авіакомпанією вроцлав’яни зможуть дістатися  відомого курорту на Чорному морі — Одеси, уже від зимового сезону 2019/2020. Рейси відбуватимуться двічі на тиждень. Квитки вже доступні в системі бронювання перевізника. Це сьоме східне сполучення з аеропорту Вроцлав. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на In Poland.

Wizz Air запускає нове рейсове сполучення з найвідомішим українським курортом – Одесою. З 1 листопада рейси відбуватимуться двічі на тиждень – щопонеділка та щоп’ятниці.

— Одеса — дуже привабливе місто: третє за величиною місто України з величезною історією. У місті є прекрасні пам’ятники та безліч місць, відомих, з-поміж іншого, з численних фільмів. Це також найбільший морський порт нашого східного сусіда, — каже Ярослав Штуцький, директор з продажу та маркетингу аеропорту Вроцлав.

Рішення лінії Wizz Air означає, що з аеропорту Вроцлав до Одеси ми будемо літати з двома найбільшими дешевими перевізниками з нового сезону. У березні компанія Ryanair оголосила про запуск зв’язку з Одесою. Літаки перевізника курсуватимуть там у вівторок та суботу.
— Я такий щасливий, бо це показує, наскільки привабливим є цей напрямок. Від цього виграють пасажири, — наголошує Ярослав Щуцький.

Нове, друге сполучення з Одесою стане сьомим на сході в пропозиції аеропорту Вроцлав. Інші: Львів (лінії Wizz Air), Харків (лінії Wizz Air), два сполучення до Києва (аеропорт Жуляни з пропозиції Wizz Air та Бориспіль — Ryanair) та Кутаїсі (Wizz Air).