Запрошуємо взяти участь у Господарчій Місії до Любліна

Запрошуємо взяти участь у Господарчій Місії до Любліна

Шановні Партнери та Колеги,

Від імені Закордонного Торговельного Бюро у Києві Польської Агенції Інвестицій і Торгівлі та співорганізаторів, Мерії міста Люблін та Міжнародного товариства польських підприємців в Україні, нам дуже приємно запросити Вас узяти участь у Господарчій Місії до Любліна. Захід відбудеться у період 29.09.2021 – 01.10.2021.

Мета місії – налагодження комерційних контактів з польськими підприємцями, зокрема, в галузях: продуктів харчування, косметики та господарської хімії (засоби для дезінфекції). У рамках Господарчої Місії відбудуться зустрічі В2В з польськими компаніями та Семінар, на якому будуть представлені, зокрема, такі теми: інвестиційний потенціал міста Люблін, системи підтримки експорту та способи страхування торгових трансакцій в Україні, уникнення подвійного оподаткування Польща – Україна. Для учасників місії також заплановано ознайомчі візити у компаніях Modern – Expo Group; MEDISEPT Sp. z o.o.; BIOMAXIMA S.A. та в Люблінському Науково-Технологічному Парку. Організатори також підготували для Вас коротку туристичну програму містом Люблін.

Організатори покривають більшу частину вартості участі у Господарчій Місії. Учасники покривають частину витрат у розмірі 5000 грн.
У рамках поїздки забезпечено:
Транспорт Київ – Люблін – Київ.
Страхування.
Харчування.
Участь у зустрічах В2В, Семінарі та ознайомчих візитах і туристичній програмі.
Проживання у готелі (кімнати для однієї особи).

Тих, хто зацікавлений участю в Господарчій Місії, просимо заповнити бланк заявки, який можна взяти
за адресою: [email protected] та надіслати його до 14.09.2021 р. на ту ж ел.пошту.