Заява Посольства України в Республіці Польща у зв‘язку із маніфестаціями біля будівлі Посольства
http://m.day.kyiv.ua/sites/default/files/main/articles/26032014/9ambasada.jpg

Заява Посольства України в Республіці Польща у зв‘язку із маніфестаціями біля будівлі Посольства

Посольство України в Республіці Польща засуджує маніфестацію окремих польських націоналістичних організацій, які 19 березня 2018 року зібралися біля Посольства у Варшаві і виголошували антиукраїнську пропаганду. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на сторінку Посольства України в Республіці Польщі.

Посольство України в Республіці Польща засуджує маніфестацію окремих польських націоналістичних організацій, які 19 березня 2018 року зібралися біля Посольства у Варшаві і виголошували антиукраїнську пропаганду.Свідомо чи несвідомо, але своїми діями і висловлюваннями вони розпалюють нетерпимість, діють на користь Кремля, в імперській політиці якого немає місця для існування ані вільної України, ані вільної Польщі та демократичної Європи.
Водночас, ми вдячні громадянам Республіки Польща, котрі в цей день прийшли до Посольства, щоб на противагу націоналістичній риториці висловити солідарність з Україною і українським народом під гаслом «За гідність Вашу і Нашу!».
Дякуємо усім, хто знаходить в собі силу і мужність гідно стати на захист українсько-польського братерства і стратегічного партнерства проти популізму, маніпуляцій і штучно розпалюваного антагонізму між нашими народами.