Зникнення дівчат в Сілезькому воєводстві: безвісти пропали дві неповнолітні сестри

Зникнення дівчат в Сілезькому воєводстві: безвісти пропали дві неповнолітні сестри

Обидві дівчинки вийшли з дому і досі не повернулися. Батьки в розпачі. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на In Poland.

Сілезькою поліцією розшукується малолітня Kinga Kargol (13 р.), яка разом зі своєю старшою сестрою Kaja Kargol (14 р.) пішла з дому і до цього часу не повернулася.

Підлітки вийшли з будинку, щоб погуляти на вулиці. Останній раз бачили їх в Świętochłowicach-Chropaczowie, коли вони вийшли в двір погратися. В даний час тривають інтенсивні пошуки підлітків. Кожного, хто бачив або Кінгу або Каю просять зв’язатися з поліцією.

13-річну Кінгу і її 14-річну сестру Каю останній раз бачили 15 квітня в Chropaczowie (dzielnica Świętochłowic). З тих пір всі сліди були втрачені. Поліція, з метою поліпшення пошуку публікує фотографії та опис зниклих дівчаток.

Опис Kinga Kargol — ріст 170 см, міцної тілобудувати, чорне волосся, пряме, очі карі. В останній раз була одягнена в чорні джинси і чорне взуття типу кросівки Adidas.

Опис Kaja Kargol — ріст 165 см, худорлявої статури, брюнетка, волосся пряме, довге, очі коричневі. Одягнена в чорні джинсові штани з протертими колінами, темно-синя джинсова куртка і черевиками чорного кольору типу Adidas.

При отриманні будь-якої інформації про можливе місцезнаходження дівчат поліція просить телефонувати за номером (32) 349 02 55, або до найближчого поліцейського підрозділу по тел. 997 і 112.

Для того, щоб запобігти таким випадкам, батькам радять спілкуватися зі своїми дітьми і цікавитися їхнім життям. Крім того, батькам рекомендують привчати дітей до того, що вони завжди можуть звернутися за допомогою по телефону 112, і не слід лякати поліцією маленьких дітей.