«Золотий коник» на кордоні: українка перевозила понад 800 таблеток, може сісти за ґрати

«Золотий коник» на кордоні: українка перевозила понад 800 таблеток, може сісти за ґрати

Існує думка, що екстракт морського коника є ефективним засобом не тільки для лікування потенції, а також — проти розладів сечовивідних шляхів. Проблема полягає в тому, що ця тварина — на межі вимирання, а тому захищена Вашингтонською конвенцією CITES. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на In Poland.

Саме тому ввіз таких таких ліків до Польщі суворо заборонений. З власного досвіду знаємо, що чимало громадян Польщі просять українців, аби ті привезли їм саме “Золотого коника”. Кажуть, що ці ліки дійсно ефективні — жінки купують їх для себе, іноді замовляють також чоловікам. І за такі пігулки готові дорого заплатити, навіть подвійну чи потрійну вартість.

В інструкції до препарату вказано, що його рекомендовано вживати людям при імпотенції, статевої слабкості, фригідності, для підвищення потенції, статевого потягу і сексуальної витривалості, посилення повноти і яскравості оргастических відчуттів, профілактики та допоміжної терапії сечокам’яної і жовчно-кам’яної хвороб, підтримки фізичної і розумової активності, подолання втоми, депресії.

Ціна на них в Україні коливається від 500 грн. за упакування.

У 55-річної громадянки України в багажі було 800 таблеток із екстрактом морського коня. У рідній країні вона без проблем купувала їх в аптеці, але не мала права привозити їх до Польщі. Звісно, на пункту пропуску “Устилуг-Зосін” жінка пояснювала, що придбала “Золотий коник” для власного лікування, проте такому поясненню прикордонники не повірили. Товар вилучили.

До слова, аналогічна ситуація була нещодавно в Дорогуську, де аналогічні таблетки були виявлені в багажі 27-річного громадянина України. Він стверджував, що віз ліки своєму другові з Польщі.

За таке правопорушення українцям доведеться заплатити величезний штраф, а також їм загрожує віз 3 місяців до 5-и років ув’язнення, — інформує Палата податкової адміністрації в Любліні.