Зустріч у Варшаві з людиною-легендою

Зустріч у Варшаві з людиною-легендою

За час військових дій в Україні напередодні нового відрядження Польсько-Українська Господарча Палата в Україні до Польщі дозріла згадати попереднє: тур «5 міст за 6 днів». Краків-Люблін-Варшава-Жешув (одне місто поки що залишиться невідомим). Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на офіційний блог Координатора проєктів Польсько-Української Господарчої Палати та Polish Business Center в Україні, журналіста, ведучої програми “Філософія особистості з Анною Стожко” Анни Стожко.

Уже не дивина для нас, відчайдушна допомога і тривала підтримка поляків, вона й надалі потужна.

Благодійні фонди та організації, старі та нові, міжнародні та вітчизняні, активні як ніколи. Це очевидно…

Маючи свій БФ Польсько-українського партнерства від 2019р., нам добре відомо, який це важкий колективний труд, однак воно того варте! Правда, Oleg Dubish, Viktoria Jalowienko?

Особливе враження залишилось від зустрічі в центральному офісі Wielka Orkiestra Świątecznej Pomocy та паном Jurek Owsiak – керівником фундації WOŚP, людиною-легендою, яка від 1993р.!!! разом з колегами та штатом на постійній основі у 60 осіб творять благочинні дива. 

Немає в Польщі людини, яка б не знала сердечка WOŚP і що за ним стоїть.

Мільйони врятованих доль завдяки багаторічним медичним програмам. А тепер тисячі врятованих українців в Польщі завдяки штабу WOŚP для прихистку вимушених переселенців, а також тисячі врятованих життів в українських госпіталях, які від чорної дати – 24.02.2022р. отримують колосальну медичну допомогу завдяки фундації пана Jurek Owsiak. 

Цінуємо вагомий внесок наших польських друзів у перемогу України.