Зверніть увагу на польську природу. Фотоконкурс!

Зверніть увагу на польську природу. Фотоконкурс!

Фонд HumanDoc, Зоопарк Вроцлав та WWF Polska об’єднали зусилля, щоб показати польську природу. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням In Poland.

Назва цьогорічного конкурсу — «Скарби, які ми можемо зберегти» — не випадкова. Ідея полягає у пошуку виразних образів та сильних емоцій, — інформують організатори. — Стимули, які формують досвід як для творців, так і для шанувальників.

Фотоконкурс має на меті підняти глобальні теми — питання, пов’язані з екологією та нашою природною спадщиною. Біологи кажуть, що катастрофа неминуча, ми можемо лише мінімізувати втрати. Змусимо нас боротися. Для себе, для нас, для світу. За надзвичайну польську природу! Покажіть нам красу, дотягніться до спадщини, відновіть почуття безтурботності.

Покажіть нам захоплення та повагу до «тут і зараз». Проявіть захоплення риссю, вовком чи лисицею. Покажіть місця, які все ще є природною гордістю Польщі, та ті, які були врятовані від неправильних рішень. Покажіть нам надзвичайний характер польської природи, ми можемо ще милуватися нею. Покажіть, що нам є за що боротися.

Конкурс відкритий для всіх і триває до кінця жовтня. Учасники можуть подати свою заявку на адресу: [email protected], скориставшись формою на сторінці www.konkurs2019.humandoc.pl.

Переможець конкурсу отримає 2000 PLN, а також участь у несподіваній експедиції з WWF Poland. А також — участь в одній з найкращих фотоподій у країні — FotoCamp.

Подані фотографії будуть регулярно представлені на веб-сайті конкурсу, а найкращі фотографії та оцінені журі будуть показані під час Міжнародного фестивалю HumanDoc у Палаці культури та науки у Варшаві.

Фото: pixabay.com
Інформація https://konkursyfoto.pl/humandoc-camera-2019