Арахамія запросив у Разумкова підписні листи за його відставку з посади голови Верховної Ради

Арахамія запросив у Разумкова підписні листи за його відставку з посади голови Верховної Ради

Спікер побажав “слугам народу” продуктивної роботи в Трускавці. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на 112ua.tv.

Глава фракції “Слуга народу” Давид Арахамія запросив у Дмитра Разумкова підписні листи за його відставку з посади голови Верховної Ради. Про це підтвердив сам Разумков на своїй сторінці у Facebook.

“Очікувано, колеги прийшли за підписними листами про відкликання мене з посади голови Верховної Ради України. Відповідну пропозицію подав голова фракції “Слуга народу” Давид Арахамія. Одразу розписав документ на Апарат Верховної Ради України. Як і обіцяв, зволікати з процесом не буду. Сьогодні колеги отримають підписні листи. Продуктивної роботи в Трускавці!” – написав Разумков.

Раніше повідомлялося, що на з’їзді депутатів фракції “Слуги народу”, який заплановано на 1-3 жовтня в Трускавці, розглядатимуть питання заміни кадрів у Кабміні, а також можливість збору підписів за зміщення Дмитра Разумкова з посади спікера Верховної Ради.

Дмитро Разумков заявив, що не збирається у відставку.

У фракції “Слуги народу” впевнені, що зможуть дістати підтримку достатньої кількості нардепів для голосування за відставку спікера Дмитра Разумкова. У фракції “слуг” розраховують на підтримку нардепів із групи “Довіра”, фракції “Голос” і частини представників групи “За майбутнє”.