Багатскіс: Досвід у Кубку Європи ФІБА піде «Київ-Баскету» на користь

Багатскіс: Досвід у Кубку Європи ФІБА піде «Київ-Баскету» на користь

Головний тренер українського клубу «Київ-Баскет» Айнарс Багатскіс прокоментував першу перемогу його команди у в Кубку Європи ФІБА у матчі проти польського «Трефл-Сопота». Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на Укрінформ.

Наставник київських баскетболістів зазначив, що європейський досвід піде їм на користь, повідомляє пресслужба ФБУ.

“Як тренер радів стартовим 20 хвилинам – ми демонстрували баскетбол високої європейської якості. Скажу більше, скористайся на повну котушку моментами, які надавала польська команда, то вже за підсумками першої чверті вели б з різницею очок 15 мінімум. На жаль, своїми шансами не скористалися – не вистачило досвіду.

Польська команда дуже досвідчена. Її гравці не поспішають, грають впевнено, використовують кожну ситуацію, щоб завершити атаку з високим відсотком. Ми хоч гідно їм протистояли, але деякі установки все ж не виконали… Проте, я радий, що все закінчилося добре. Через три тижні ми будемо зовсім іншою командою. Поляки до матчу теж зміняться. Але навряд чи стануть діяти в радикально іншій манері. Ми ж станемо не просто більш агресивними, але ще й розумними – досвід подальших матчів в Кубку Європи ФІБА має піти на користь”, – сказав тренер.