Дестинації Львівщини презентували польським туроператорам

Дестинації Львівщини презентували польським туроператорам

Туристичний потенціал Львівської області презентували на онлайн-конференції для 60 польських туроператорів. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на Укрінформ.

Як передає пресслужба Львівської ОДА

«У нашому краї маємо пропозиції по активному та екологічному, культурно-пізнавальному, гастрономічному, медичному та оздоровчому напрямах туризму. На території Львівщини є 5 національних природних парків, де ознаковано 420 км шляхів. Доступні тури фотополювання за флорою та птахами. Можна організувати сплави по Західному Бугу, Дністру та інших річках області, польоти на повітряних кулях і парапланах», – презентував заступник керівника управління туризму та курортів Львівської ОДА Тарас Лозинський.

За його словами, серед незвичних закладів розміщення – приватні глемпінги та кемпінги у Карпатах. Також ЛОДА пропонує до відвідин замки, палаци, скансени й парк сучасної скульптури – PARK3020, розташований на відкритій території.

«Гастрономічний туризм добре представлений у фермерських господарствах. Також в регіоні є можливість скуштувати автентичну галицьку та бойківську кухню. Та все ж особливо увагу хотів би закцентувати на бальнеологічних курортах у Трускавці, Східниці та Моршині. Для людей, що перехворіли на ковід, вони пропонують програми з реабілітації організму за різними профілями», – додав Лозинський.

Проведена онлайн-конференція – другий етап міжнародного онлайн-проєкту для представників туристичної галузі України та Польщі – «B2B Online Workshop: Ukraine-Poland» від громадської спілки «VisitUkraine» спільно з «Polska Izba Turystyki».

До участі зголосилися туристичні оператори, агенти, заклади розміщення, харчування Західної України.