"Динамо" презентувало новачків
http://dynamo.kiev.ua/media/posts/2018/02/01/111_dynamo.kiev.ua_9.jpg

“Динамо” презентувало новачків

Перед домашнім матчем з АЕКом «Динамо» представило новачків, які поповнили команду в зимовій перерві. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на sport.ua.

Наставник киян Олександр Хацкевич вручив іменні футболки Руслану Ротаню ( 17), Артему Шабанову (30), Карлосу Самбрано (2) і Беньяміну Вербичу (7).

Руслан Ротань і Беньямін Вербич вже дебютували у складі «Динамо» в матчі чемпіонату України з «Олімпіком». Ще один новобранець Денис Бойко, який знаходиться в оренді, зіграв в обох весняних матчах – з АЕКом в Лізі Європи і «Олімпіком» – в чемпіонаті.

«Я вже говорив про всіх. Радий, що хлопці перебувають у нас в команді. Кожен з них влився в колектив досить швидко. Упевнений, що вони принесуть користь. Але також вони повинні розуміти, в яку команду потрапили. Ласкаво просимо до «Динамо» Київ », – сказав Хацкевич і вручив футболки гравцям.

Беньямін Вербич: «Я дуже щасливий, що прийшов в таку велику команду, як « Динамо ». Можу сказати тільки найкраще. Огнен Вукоєвич мені допоміг, хлопці добре прийняли на зборах. Я вже встиг дебютувати, але шкода не зміг забити ».

Карлос Самбрано: «Вдячний керівництву за ту довіру, яку мені виказали. Докладу максимум зусиль, щоб команда виступила вдало в чемпіонаті і Лізі Європи »

Руслан Ротань: «Радий повернутися в велику динамівську сім’ю. Для мене головне – результат. Сподіваюся, зможу допомогти команді навесні ».

Артем Шабанов: «Я радий, що мені вдалося повернутися до Києва. Буду намагатися приносити користь команді ».

Бажаємо успіхів у новій команді усім новачкам.