Дякую всім членам Уряду, які вчора одностайно підтримали Постанову №1407

Дякую всім членам Уряду, які вчора одностайно підтримали Постанову №1407

Дякую всім членам Уряду, які вчора одностайно підтримали Постанову №1407, полегшивши перетин КПВВ для наших громадян. Скасовано обов’язкове встановлення мобільного додатка «Вдома» при перетині КПВВ, а також самоізоляцію. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на офіційний блог Віце-прем’єр-міністра України – Міністра з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України Ірини Верещук.

Ось що я винесла з цього кейсу:

1. У державній політиці реінтеграції головне – це гуманітарний напрям, допомагати людям тут і зараз. І це працює.

2. Гуманітарна політика – це багато маленьких, але конкретних кроків, які люди бачать та відчувають тут і зараз. Стратегії працюють через маленькі кроки, які поступово змінюють життя людей.

3. Так, державна машина повільна та неповоротка. Однак, вона може працювати як слід. Треба просто велике завдання розбити на декілька маленьких, чітко окреслити ціль, взяти та зробити.

4. Спочатку може здаватись, що всім навколо байдуже. Однак, коли ти дуже хочеш та дуже віриш, всі підтримують та допомагають. Бо бачать, що результат цілком досяжний. Ніщо так не надихає і не мобілізує, як відчуття досяжності цілі.

5. Отже, не боятись, взяти та зробити!

Всіх з прийдешніми святами!