Еліна Світоліна: "Дуже рада, що у фіналах все складається на мою користь"
https://gdb.rferl.org/A6A5F367-8BE0-4CA4-A82C-529E88E41239_w1200_r1_s.jpg

Еліна Світоліна: “Дуже рада, що у фіналах все складається на мою користь”

Українка поділилася емоціями після перемоги в титульному матчі на турнірі в Дубаї. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на btu.org.ua.

“Коли нас оголошували на початку і сказали, що Жюстін Енен і Вінус Вільямс єдині, хто захистили тут титул, я сказала собі: “Так, давай, зроби це, ти повинна”. Для мене це було добре, це мотивація.

Перший сет сьогодні був важким, я проходила через тяжкі моменти, Касаткіна боролася, гра була дуже інтенсивною. Я просто намагалася направляти м’яч у корт, зав’язувати розіграш. Наприкінці була щаслива, що впоралася з тиском всього цього тижня. Дар’я провела відмінний турнір, я впевнена, що ми ще багато разів про неї почуємо.

Як мені вдається перемагати у фіналах? Щоразу я намагаюся сприймати це як виклик, кожен турнір, який я виграла, він привносить щось особливе. Тут необхідно було справлятися з тиском і грати так, як потрібно. Дуже рада, що все складається на мою користь.

Зараз я буду дуже зайнята, їду до Києва, де зустрічаюся з журналістами, після чого лечу в Нью-Йорк на виставковий матч. Потім вже, напевно, їду в Індіан-Веллс”.