"Хто агресор, Зеленський? Хто та сторона?": соцмережі про реакцію Зеленського на вбивство окупантами українського медика

“Хто агресор, Зеленський? Хто та сторона?”: соцмережі про реакцію Зеленського на вбивство окупантами українського медика

Соцмережі різко відреагували на заяву президента Зеленського щодо вбивства росіянами українського медика в порушення домовленостей про евакуацію тіла: лише під дописом у Facebook за годину набігла тисяча коментарів. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на Еспресо.

Еспресо.TV пропонує реакції українського соціуму до та після заяви Володимира Зеленського щодо засідки російських військових після домовленостей про евакуацію загиблого.

Люди почали масово реагувати на “мовчання” Зеленського вже 13 липня, коли ані Зеленський, ані його Офіс не прокоментували вбивство росіянами українського військового медика з засідки після домовленостей про евакуацію.

Зокрема, нардеп Ірина Геращенко відзначила це в ефірі одного з телеканалів.

Впродовж наступної доби суспільство довго чекало, але отримувало реакції посольства США та Хорватії.

“На сторінці ОПУ пусто. В інстаграмі Мендель тиша”, – прокоментувала журналістка Марина Данилюк-Єрмолаєва, поділившись реакцією Штатів.

На сторінці ОПУ пусто.В інстаграмі Мендель тиша.Єрмак затуляє пельки політв’язням та каналам. І тут ні пари з вуст.На…

Опубліковано Marina Daniluk-Yarmolaeva Вівторок, 14 липня 2020 р.

“Чому ще досі немає заяви про негайне скликання Ради безпеки ООН? Чому досі не пройшли телефонні консультації у Нормандському форматі? Чому досі немає співчуття родинам загиблих? Чому досі немає взагалі ЖОДНОЇ реакції від Зеленського?” – написав нардеп від “ЄС” Олексій Гончаренко.

Жарти 95 кварталу гучніші за постріли на сході, Володимире Олександровичу? Головнокомандувач досі НІЯК не відреагував…

Опубліковано Олексієм Гончаренком Вівторок, 14 липня 2020 р.

“Той випадок коли Кулебі треба висловити повагу за те що він озвучив позицію яку повинен був сказати головнокомандувач”, – прокоментував заяву українського МЗС щодо порушення Росією законів війни військовий експерт та волонтер Олександр Карпук (Серж Марко)

Тот случай когда Кулебе надо выразить уважение за то что он озвучил позицию которую должен был сказать главнокомандующий.

Опубліковано Serg Marco Вівторок, 14 липня 2020 р.

“Таким чином давайте констатуємо, що США є більшим і надійнішим союзником українського народу, ніж Офіс Президента і Верховний Головнокомандувач”, – зрефлексував співзасновник партії “Демократична Сокира” Олександр Нойнець.

Таким чином давайте констатуємо, що США є більшим і надійнішим союзником українського народу, ніж Офіс Президента і Верховний Головнокомандувач.

Опубліковано Alex Noinets Вівторок, 14 липня 2020 р.

Коли з’явилась заява від Офісу президента, українці продовжили марафон невдоволення.

Під дописом Офісу президента у Facebook з’явилося понад тисячу коментарів менш ніж за годину.

МедіаПукПерепрошую

Опубліковано Євгеном Магдою Вівторок, 14 липня 2020 р.

Нарешті…Хоча… Дива не відбулося. "Бойовики" невідомого походження. І жодної згадки про Росію. Президент…

Опубліковано Артемом Филипенком Вівторок, 14 липня 2020 р.

Алилуя. Надеюсь это просто по жизни тормоза в ОП, а не из-за того, что массово ебуков им напихали и посольство как бы непрозрачно намекнуло. Про содержание уже даже не закипаю.

Опубліковано Татьяною Локацькою Вівторок, 14 липня 2020 р.