Коло членів Польсько-Української Господарчої Палати розширюється

Коло членів Польсько-Української Господарчої Палати розширюється

Після першого шоку від наслідків на бізнес епідемії Covid-19 підприємці шукають нових шляхів. Про це повідомляє Upmp.news.

Українські бізнесмени звертаються до ПУГП для пошуків партнерів на польському ринку. Таким чином, кількість членів палати збільшується щомісяця.

Новим членом Польсько-української господарчої палати нещодавно стало ТОВ «ЕВРАЗ ГРУП», яке є потужною виробничою компанією в сфері машинобудування. Обладнання широко застосовується в нафтогазовій, хімічній, гірничорудній, вугільній, харчовій та металургійній промисловості.

«ЕВРАЗ ГРУП» пропонує широку гаму устаткування практично для всіх видів галузей промисловості, які відповідають високим вимогам. Компанія володіє потужною виробничо-технологічною базою і висококваліфікованими науковим, інженерним та технічним персоналом, здатний швидко й ефективно вирішувати поставлені завдання, враховуючи потужный науковий потенціал міжнародних дослідницьких та проектних організаціях.

Завод має потужну виробничу базу та висококваліфіковані кадри, зручні під’їзні залізничні та автомобільні шляхи. Заводські цехи, оснащені сучасним технологічним обладнанням, виконують заготівельні, ковальсько-пресового, складально-зварювальні роботи, механічну обробку вузлів та деталей з різних матеріалів і мають можливість гнучко змінювати технологічні процеси.

 «ЕВРАЗ ГРУП» має дозволи, ліцензії, сертифікати відповідності органів Держнаглядохоронпраці України, видані в установленому порядку на здійснення відповідних видів діяльності.

evrazgroup.com.ua