Кияни потерпають від смороду, а міська влада роками годує нас обіцянками щодо початку

Кияни потерпають від смороду, а міська влада роками годує нас обіцянками щодо початку

Ганьба – це отримати кредит в 1 млрд доларів від Японії ще у 2015 році і за 5 років так і не розпочати реконструкцію Бортницької станції аерації. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на офіційний блог Народного депутата ВР України від політичної партії “Слуга Народу” Ірини Верещук.

Ганьба – це мати всі можливості змінити ситуацію на краще і не зробити цього. Кияни потерпають від смороду, а міська влада роками годує нас обіцянками, що реконструкція от-от розпочнеться.

Вирішити проблему можна за декілька років, але для цього потрібна політична воля і бажання. У теперішнього мера і його оточення їх нема. У мене є! Досить ганьбитися, настав час діяти!

Кияни потерпають від смороду, а міська влада роками годує нас обіцянками щодо початку реконструкції

Ганьба – це отримати кредит в 1 млрд доларів від Японії ще у 2015 році і за 5 років так і не розпочати реконструкцію Бортницької станції аерації. Ганьба – це мати всі можливості змінити ситуацію на краще і не зробити цього. Кияни потерпають від смороду, а міська влада роками годує нас обіцянками, що реконструкція от-от розпочнеться.Вирішити проблему можна за декілька років, але для цього потрібна політична воля і бажання. У теперішнього мера і його оточення їх нема. У мене є! Досить ганьбитися, настав час діяти!

Опубліковано Іриною Верещук Понеділок, 17 серпня 2020 р.