«Має визначитися». У Слузі народу висунули ультиматум Разумкову

«Має визначитися». У Слузі народу висунули ультиматум Разумкову

У Слузі народу вимагають від колишнього спікера Верховної Ради Дмитра Разумкова визначитися: чи залишається він у монобільшості чи ні. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на НВ.

Про це в ефірі телеканалу Україна 24 заявив нардеп від СН Данило Гетьманцев.

“Дмитро Разумков має для себе визначитися – з “розумними” він чи з “красивими”. Він у фракції Слуга народу, як він каже, чи ні… Якщо він вважає, що він у фракції, то таким чином він два роки порушував регламент і це ніби суперечить тому іміджу, який він старанно намагається сконструювати навколо власної персони. Якщо він не у фракції – тоді дійсно за законом партія має право прийняти рішення і позбавити його мандата. Писати листи (Давиду) Арахамії про те, щоб він його визначив до якогось комітету… і одночасно виступати категорично проти прийняття рішень тих чи інших фракцій…Мені здається, що це як мінімум непослідовна позиція”, – сказав Гетьманцев.

7 жовтня Верховна Рада відправила у відставку спікера парламенту Дмитра Разумкова. Він залишиться працювати у парламенті як депутат.

Новим головою Верховної Ради обрали Руслана Стефанчука.

19 жовтня Дмитро Разумков заявив, що він написав заяву голові фракції Слуга народу Давиду Арахамії про погодження його призначення до Комітету з питань свободи слова.

За словами нардепа, «на жаль для колег» він зараз є членом фракції Слуга народу.

У свою чергу Арахамія заявив, що не вважає Разумкова членом їхньої фракції.