Мережу підірвало шокуюче відео: так виглядає україно-польський кордон

Мережу підірвало шокуюче відео: так виглядає україно-польський кордон

Українець, Роман Гузовець, на своїй сторінці у мережі Фейсбук опублікував відео, відзняте ним на кордоні. Воно викликало хвилю масово обурення. Чому? Дивіться самі. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на In Poland.

Всього лиш за тиждень відеоряд набрав понад мільйон переглядів. Ролик був відзнятий на україно-польському кордоні на пункті пропуску Ягодин. На відео чітко видно велетенські купи сміття, які лежать обабіч дороги, і які навіть ніхто не думає прибирати. Весь цей непотріб залишили подорожуючі, які перетинають кордон і стоять у величезних чергах.

Користувачі мережі активно коментують відеоролик. Одні, як завжди, обурюються, чому свідомі люди залишають після себе сміття, а інші критикують владу, яка не спромоглася подбати про те, аби на перетині кордону встановили достатню кількість сміттєвих баків.

Ось що пишуть коментатори:

“Ludmila Serebro Мда… Україна починається з кожного з нас! І як тільки можна бути такою свинею. Ужас! Куди нам в Європу, якщо такі ,, свині»?”

“Bondar Svitlana Ми є свині… нація свиней.. нам ше дуже далеко до Білорусіі… нам би їхнього батька … він би навів порядок.. бумаги від конфетки не побачиш або зразу штраф…і до Європи рвемось з нашою культурою… який нам позор…. ,,свині і є свині,, нема слів… у ВАС під хатою теж такі смітники????”

“Игорь Галемин Все понятно но если есть место остановки и об этом все знают, ПОЧЕМУ НЕ ОБОРУДОВАНО КОНТЕЙНЕРАМИ ДЛЯ МУСОРА? Или это не регламентированная остановка. Куда людям спланировать мусор? Я не оправдываю и не защищаю тех кто это сделал. Вопрос почему не оборудовано соответствующим образом место стоянки зная эту проблему.!?”

“Sofia Chypel Я була на кордоні і бачила те саме, смітники лише на заправці,а вздовж кордону жодного! Звичайно,це не дає жодного права кидати на узбіччя сміття,але якщо б були смітники такого б не було.”

Ось ДРУЗІ Я В ЯГОДИНІ НА КОРДОНІ????? СИЛЬНА НАЦІЯ ?????????

Gepostet von Рома Гузовець am Mittwoch, 24. Juli 2019