Міноборони України про актуальну ситуацію на фронті
Українська армія This file comes from the website of the President of Ukraine and is licensed under the Creative Commons Attribution 4.0 International license

Міноборони України про актуальну ситуацію на фронті

Запеклі бої тривають у Луганській та Донецькій областях. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на Польське радіо.

Російська армія продовжує максимально зосереджувати свої сили та військові ресурси на території Донецької та Луганської областей, повідомляє Міністерство оборони України. Речник міністерства Олександр Мотузяник на пресконференції розповів про актуальну ситуацію на фронті. 

«На інших напрямках та в інших регіонах противник переважно займається диверсійною діяльністю, продовжує артилерійські та ракетні обстріли, щоб не допустити переміщення українських Збройних сил у регіони, де ведуться запеклі бої. Це Луганська та Донецька області», – сказав він.

Речник Міноборони додав, що агресори намагаються будь-якою ціною утриматися на окупованих територіях Запорізької області та розширюють оборонні позиції, щоб зупинити контрнаступ української армії.

На Харківщині українська армія під постійним артобстрілом російської армії. Таким чином росіяни намагаються перекрити доступ української армії до кордону з Росією та потрапити в тил російських військ.

ІАР, Укрінформ ТБ / О.Р.