Михайло Подоляк: Мирні переговори між Україною та РФ практично зірвані
Одеса, 8 травня 2022 р. PAP/Alena Solomonova

Михайло Подоляк: Мирні переговори між Україною та РФ практично зірвані

Михайло Подоляк, котрий стоїть на чолі переговорної групи від України, і є одним із найважливіших радників президента Володимира Зеленського, сказав, що Україна була змушена зірвати переговори через російські воєнні злочини. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на Польське радіо.

Мирні переговори між Україною та РФ практично зірвані, – заявив радник президент України Володимира Зеленського Михайло Подоляк. Політик був гостем ефіру італійської радіостанції RAI. Подробиці знає кореспондент Польського радіо в Римі Пйотр Ковальчук:

«Михайло Подоляк, котрий стоїть на чолі переговорної групи від України, і є одним із найважливіших радників президента Володимира Зеленського, сказав, що Україна була змушена зірвати переговори через російські воєнні злочини. Він пояснив, що робочі групи обох країн залишаються в контакті й займаються координацією таких питань як гуманітарні коридори та обмін полоненими. Михайло Подоляк додав, що на сьогодні зустріч Володимира Зеленського та Владіміра Путіна є неможливою. Політик наголосив, що ескалація жорстоких воєнних дій Росії, що придушують також український експорт, унеможливлює закінчення війни. Це також посилює позицію України, котра змушена вимагати відведення російських військ на позиції перед 24 лютого, коли розпочалася широкомасштабна агресія».

IAR/Я.С.