На Дніпропетровщині СБУ викрила антиукраїнського Інтернет-агітатора
http://vgolos.com.ua/media/gallery/full/s/b/sbu_b6112.jpg

На Дніпропетровщині СБУ викрила антиукраїнського Інтернет-агітатора

Співробітники Служби безпеки України припинили на Дніпропетровщині діяльність антиукраїнського Інтернет-агітатора. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на прес-центр СБУ.

За повідомленням прес-центру СБУ, мешканець Кривого Рогу розміщував матеріали із закликами до змін територіальної цілісності Україні в заборонених російських соціальних мережах, до яких застосовані персональні спеціальні економічні та інші обмежувальни заходи (санкції).
“Він передавав дані та контакти громадян України, активних проросійських користувачів соцмереж, координаторам пропагандистських кампаній на території РФ. Під час санкціонованого обшуку співробітники СБ України виявили комп’ютерне обладнання, яке використовувалося для розповсюдження антиукраїнських матеріалів із закликами до вчинення дій, спрямованих на зміну меж території та державного кордону України”- йдеться у повідомленні.
Відкрито кримінальне провадження за ст. 110 Кримінального кодексу України. Тривають слідчі дії.
Нагадаємо, на початку року СБУ затримала двох мешканців Мелітополя, які виявилися членами міського осередку комуністичної партії та поширювали «газету» з антиукраїнськими настроями на території регіону.