Нардепи збирають підписи за відставку Авакова

Нардепи збирають підписи за відставку Авакова

У Верховній Раді України почали збір підписів за відставку міністра внутрішніх справ Арсена Авакова. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на ZiK.

У Верховній Раді України почали збір підписів за відставку міністра внутрішніх справ Арсена Авакова. Про це у Фейсбуці повідомив народний депутат Остап Єднак.

«Збираємо з Ганною Гопко підписи під проектом постанови про відставку Авакова. Цікаво, скільки колег наважаться. Громадяни відчувають небезпеку від МВС, а має бути навпаки! Поліція не захищає, а вбиває громадян. Поліція не розслідує злочини, а прикриває злочинців», – написав Єднак і додав фото документа.

Збираємо з Hanna Hopko підписи під проектом постанови про відставку Авакова. Цікаво, скільки колег наважаться. …

Опубліковано Ostap Yednak Середа, 5 червня 2019 р.

 

Як повідомлялося, міністр внутрішніх справ Арсен Аваков заявив, що прецедент, який стався у Переяслав-Хмельницькому із 5-річним хлопчиком, є кричущим. Однак, не подаватиме заяви на звільнення.

Нагадаємо, Україну сколихнули подробиці трагічної події в Переяславі-Хмельницькому на Київщині. Там 31 травня у білий день місцеві поліцейські сп’яну поцілили з вогнепальної зброї у голову п’ятирічного Кирила. Представники поліції розважалися і стріляли по пляшках у подвір’ї будинків, де бавилися діти. Через кілька днів хлопчик помер у лікарні. Соцмережами шириться ініціатива про відставку міністра МВС Арсена Авакова. Українці підписують відповідну петицію на сайті Президента.