Одна незакінчена справа

Одна незакінчена справа

Одна незакінчена справа. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на офіційний блог Протоієрея, кандидата богословських наук, клірика Храму Святої великомучениці Варвари міста Київ Георгія Чічак.

Народ, ну світ точно не без добрих людей. Як би ми не хаяли себе нинішніх, це буде однобоко. Ну так, звичайно, добра сильно не вистачає, але це завжди був дефіцитний продукт. Проте, добрі люди посеред нас. Може ви їх не бачите, але вони існують. Я сам був не один раз свідком, коли чужі люди допомагали чужим людям. І уявіть собі – просто так! Сьогоднішнє добро буває часто незрозумілим з боку мотивації, люди його роблять та й усе. Є в добрі якась самоцінність. Он крута Альона Гудкова зі своїм Кураж Базаром зробила добро не лише популярним, але і модним. А погляньте на цей флеш-моб #підвезулікаря! Це ж круто! Люди, ви прекрасні!

Є ще одна справа, яку нам треба зробити. До Альонки нашої, ну котра з чоловіком у інституті нейрохірургії вже 5 (на хвилиночку!) рік, приїхала мама, щоб трохи їй допомогти. Мама поселилась на Оболоні, біля інституту жити надто дорого, а треба добиратись кожного дня до інституту на Майбороди і назад, транспорт відмінили, таксі дорого, тут і засада. Треба ваша допомога, щоб розшарити мою картинку з проханням, може знайдеться та добра людина, яка живе на Оболоні, їздить в центр, захоче підвозити маму по дорозі і зробить цей світ світлішим, а життя для Альонки трішки легшим. Дякуюююююююююю!