Олег Дубіш до польських читачів видання Rzeczpospolita: “Попри війну, варто тепер думати про бізнес з Україною”.

Олег Дубіш до польських читачів видання Rzeczpospolita: “Попри війну, варто тепер думати про бізнес з Україною”.

UKR.:Щира подяка редакції популярної загально польської газети Rzeczpospolita, а також її кореспонденту Павлу Роховічу (Paweł Rochowicz) за постійну і об’єктивну увагу до України та питань польсько-української співпраці. Також надзвичайно вдячний за надану мені можливість донести свою точку зору до польської аудиторії в друкованій і електронній версіях цього шановного видання. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на блог Голови Правління БО «Благодійний фонд Польсько-Українського партнерства», першого Віце-Президента Польсько-Української Господарчої Палати Олега Дубіша.

Повний текст нашої розмови, яка відбулась в м. Києві на передодні річниці широкомасштабної агресії росії проти України, опублікований в електронній версії газети 28 лютого 2023 на польській мові за посиланням нижче.

POL.:Serdecznie dziękuję redakcji popularnego dziennika Rzeczpospolita i jego korespondentowi Pawłu Rochowiczu za stałą i obiektywną uwagę poświęconą Ukrainie i współpracy polsko-ukraińskiej. Jestem również niezmiernie wdzięczny za możliwość przekazania mojego punktu widzenia polskiej publiczności w wersji drukowanej i elektronicznej tego szanowanego dziennika.

Pełny tekst naszej rozmowy, która odbyła się w Kijowie w przeddzień rocznicy agresji Rosji na Ukrainę na dużą skalę, został opublikowany w elektronicznej wersji gazety 28 lutego 2023 roku w języku polskim pod poniższym linkiem:

https://www.rp.pl/…/art38033401-mimo-wojny-warto-teraz…