Польсько-Українська Господарча Палата представляє компанію FUTURE PROCESSING UKRAINE

Польсько-Українська Господарча Палата представляє компанію FUTURE PROCESSING UKRAINE

Багаторічний надійний партнер Польсько-Української Господарчої Палати, який є членом Палати в Україні – ТОВ “FUTURE PROCESSING UKRAINE”. Це компанія з розробки програмного забезпечення, яка вже 20 років вирішує бізнес-проблеми за допомогою технологій. Про це повідомляє Upmp.news.

Future Processing Ukraine було створено 2017 року як дочірню компанію польського постачальника послуг з розробки програмного забезпечення, що працює в основному з європейськими компаніями, розташованими у Великобританії та Скандинавії.

Головний офіс в Польщі існує з 2000 року та на разі налічує більше 800 працівників.

У 2007 року FP отримали звання Сертифікованого Партнера Microsoft, що підтверджує професіоналізм та  якість надаваних послуг.

Future Processing Ukraine спеціалізується на наданні аутсорсингових послуг з розробки програмного забезпечення. Компанія створює високоякісні продукти, інноваційні рішення для клієнтів, що працюють в різних секторах ринку по всьому світу.

Future Processing Ukraine зосереджена на реалізації різноманітних проектів – від програмного забезпечення для аналізу і збору даних до передових систем візуалізації та інспекції зору. Для того, щоб повною мірою реалізувати очікування клієнтів.

Використовуючи накопичений досвід, технічні знання, інновації та творчий потенціал, клієнти отримують програмне забезпечення відповідно до їхніх потреб.

Генеральний директор Future Processing Ukraine Павел Вуттке є представником Польсько-Української Господарчої Палати в Тернополі. У цьому місті компанія представила нові можливості та інноваційні рішення Future Processing Ukraine, а також поділилися досвідом доброї співпраці з міською владою Тернополя.

Представник ПУГП в Тернополі та генеральний директор ТОВ Future processing Ukraine Павел Вуттке зазначає, що компанія докладає зусиль для підтримання польського бізнесу, який хоче вкладати кошти в Україну, та навпаки: пропонує українському бізнесу й надає можливість просувати себе за допомогою механізму Польсько-Української Господарчої Палати.