Польсько-Українська Господарча Палата представляє одного зі своїх надійних членів Палати

Польсько-Українська Господарча Палата представляє одного зі своїх надійних членів Палати

Польсько-Українська Господарча Палата представляє одного зі своїх надійних членів Палати – ТОВ «Новоград-Волинський каменедробильний завод». Про це повідомляє Upmp.news.

Компанія представлена на ринку будівельних матеріалів більше 50 років. Річне виробництво підприємства становить більше 2 млн. тон гранітного щебеню всіх фракцій. При теперішніх темпах видобутку, розвіданих запасів родовища “Конотоп”, достатньо для неперервної роботи кар’єру та заводу з виробництва щебеню протягом 35 років. 

Переваги  щебеню Новоград-Волинського каменедробильного заводу:

  • висока якість: щебінь придатний для будь-якого виду будівництва
  • низька лещадність: кубовидний щебінь з лещадністю 9-12%
  • насипна щільність: більший об’єм
  • рекордна міцність: фактична марка міцності щебеню М 2400
  • морозостійкість:  показник морозостійкісті щебеню М 300
  • сертифікований: щебінь сертифікований згідно усіх вимог України та Євросоюзу

На разі завод випускає як українські, так і європейські фракції від 0-5 мм. до 31,5-63 мм.

Продукція заводу відрізняється від продукції інших підприємств:
– високою міцністю (1 400 кг / см2)
– абразивністю (коефіцієнт LA 15)
– низьким об’ємною вагою (1 250кг / м3)

Фізико-механічні показники дозволяють використовувати щебінь підприємства в найвідповідальніших спорудах, таких як: мости, атомні електростанції; відмінно підходить для будівництва автомобільних доріг і для залізничного баласту. Використовувався в будівництві космодрому Байконур і траси Київ ЧОП М-06.  Висока міцність у поєднанні з низьким об’ємною вагою дозволяє зменшити вагу конструкцій і скоротити витратні матеріали на 5-10%. 

У виробництві задіяні дві щокові, три конусних і одна роторна дробарка, що дозволяє виробляти щебінь всіх можливих фракцій відповідають чинним українським і європейським стандартам

На території підприємства обладнані три навантажувальні рампи: дві для навантаження екскаваторної технікою і одна для навантаження самоскидами. Основна частина навантаження здійснюється двома конвеєрами, які дозволяють завантажувати вагони всіх типів (закриті і відкриті). Зважування здійснюється двома електронними вагами (вагонними і автомобільними).

На сьогоднішній партнери  Новоград-Волинського каменедробильного заводу  українські компанії  та підприємства ЄС: ЗАТ «Мілса», ЗАТ «Жвіро карьерай», Kruszex Sp. Z o.o, ЗАТ «Olan LT».

У різних сферах діяльності “NovoGran” співпрацює з іншими підприємствами та компаніями: “Укрзалізницею”“Новою поштою” та “Експрес Техбуд”, “Епіцентр К”, “Шериф” та ін.