Польсько-Українська Господарча Палата представляє партнера та члена Палати: найбільшу українську логістичну компанію ZAMMLER GROUP

Польсько-Українська Господарча Палата представляє партнера та члена Палати: найбільшу українську логістичну компанію ZAMMLER GROUP

ZAMMLER GROUP: як українська логістика підкорює міжнародні ринки. Про це повідомляє Upmp.news.

Як бізнесу побудувати ефективну логістику?

Чому логістичний партнер відіграє одну з ключових ролей для життєдіяльності підприємства?

На що звертати увагу при виборі логістичного провайдера? 

Скільки часу та ресурсу потрібно, щоб зарекомендувати себе на європейському ринку?

Про це та багато іншого для Україно-польської медіаплатформи розповів співвласник групи логістичних компаній ZAMMLER Олег Рачов.

ZAMMLER GROUP – група логістичних компаній із 13річною історією.  Компанії групи забезпечують всі види логістичних послуг для В2В сегменту.

ZAMMLER –  перший саме український 3PL оператор, який успішно вийшов на міжнародний ринок та наразі має представництва в 4х країнах (Україна, Польща, Китай та Казахстан).

90% клієнтського портфелю – відомі світові бренди.  

Компанія співпрацює з більш ніж 200 агентами по всьому світу, має власний автопарк в Європі та Україні.

Нещодавно ZAMMLER увійшла у ТОП10 найбільших (за показниками виручки) 3PL операторів України та стала першою саме серед українських компаній (рейтинг видання Mintrans).

В інтерв’ю співвласник ZAMMLER GROUP  поділився історією становлення групи компаній, відкриття представництва в Польщі та особливостями роботи на європейському ринку.