Порошенко, Зеленський та «Олімпійський» уклали угоду

Порошенко, Зеленський та «Олімпійський» уклали угоду

Команди кандидатів у президенти Петра Порошенка і Володимира Зеленського уклали тристоронню угоду з НСК «Олімпійський». Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на ZiK.

Команди кандидатів у президенти Петра Порошенка і Володимира Зеленського уклали тристоронню угоду з НСК «Олімпійський». Про це на брифінгу 16 квітня розповів речник штабу Порошенка Олег Медведєв, передає Українська правда.

«Сьогодні була укладена тристороння угода між штабами кандидатів і НСК «Олімпійський» щодо проведення дебатів», – повідомив він.

Також, за його словами, ввечері 16 квітня штаби кандидатів мають продовжитися переговори.

«Це тристоронній договір про оренду стадіону 19 квітня», – сказав він, однак час дебатів не уточнив.

«Наші представники збираються обговорювати регламент цих дебатів. Поки що у нас різні бачення: одна сторона налаштована на шоу, ми – на змістовні дебати за тими питаннями, які належать до сфери конституційних повноважень президента. Напевно, ці переговори будуть важкими», – зауважив Медведєв, пише Громадське з посиланням на ТСН.

«Ми вважаємо, що і Суспільне телебачення і ЦВК, яка свого часу встановила проведення таких дебатів, мають відреагувати на ситуацію, що склалась і задовольнити суспільний запит на проведення дебатів і створити такі умови, щоб принаймні той кандидат, для якого дотримання закону є принципово важливим не опинявся перед вибором: піти на дебати з Зеленським на стадіон чи порушувати закон», – додали у штабі Порошенка.

Представник Порошенка додав, що ввечері 16 квітня штаби кандидатів мають продовжитися переговори.