Прес-анонс

Прес-анонс

Політична партія “Національна Платформа” і голова партії Катерина Одарченко починає ініціативу по зниженню тарифів для населення через процедуру місцевих ініціатив. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на офіційний блог Лідера партії “Національна платформа” Катерини Одарченко.

Коли: Середа 27 січня о 15:00 біля Київської міської державної адміністрації та по Києву.

Що: Збираємо підписи для зниження тарифів, яке буде зумовлене економію коштів через встановлення індивідуальних теплових пунктів на дома застарілого фонду міста Києва. 

Індивідуальні теплові пункти (ІТП) – регулює тепло в будинках відносно температури на вулиці, що дозволяє заощаджувати і ефективно використовувати тепло. 

Все що треба, це використати інструмент прямої демократії, який вже давно використовуються в Европейских містах і прописаний в статті 9 ЗУ – місцеві ініціативи. Для цього треба зробити прості 4 кроки 

  1. Зібрати групу від 5 осіб та підписати створення ініціативи по встановленню ІТП.
  2. Далі протягом 30 днів збираємо відповідну кількість підписів.Для Києва – 1000 підписів.
  3. Подаємо проєкт в секретаріат ради. Там його зобов’язані розглянути та дати рішення. 
  4. Боремося за свій комфорт! Врешті-решт, примушуємо раду прийняти позитивне для громадян рішення. 

Збір підписів буде відбуватися через актив партії, і через встановленні намети, які будуть працювати три дні (з 27 по 29) за такими адресами:, вул. Симиренка, 17А; вул. Гната Юри, 9; вул. Хрещатик, 36; вул. Михайла Грушевського, 5;  м. Печерська; бульвар Перова, 20; вул. Героїв Дніпра, 31; проспект Василя Порика, 5А; вул. Данила Щербаківського, 56/7; вул. Теодора Драйзера, 4.

Запрошуємо Вас висвітлити цю тему і задати свої питання з приводу ініціативи лідеру партії Катерині Одарченко! Така можливість буде завтра (27 січня) о 15:00 біля КМДА, чи можемо домовитися з Вами на інший час і місця по Вашому запиту. 

Національна платформа – політична партія нового типу, яка об’єднує компетентних лідерів своєї галузі. На основі центристських цінностей та системного підходу до роботи, діяльність партії орієнтована на трансформацію держави та перехід від кризового етапу до розвитку України.

Катерина Одарченко – Ініціатор створення партії, політтехнолог, президент Інституту Демократії та Розвитку «PolitA», засновник SIC Group Ukraine.