Президент Анджей Дуда зустрівся з президентом Володимиром Зеленським
(зліва направо) Президенти Литви – Ґітанас Науседа, Естонії – Алар Каріс, Польщі – Анджей Дуда та Латвії – Егілс Левітс під час візиту до України 13.04.2022р.Foto: EPA/JAKUB SZYMCZUK / KPRP HANDOUT HANDOUT EDITORIAL USE ONLY/NO SALES Dostawca: PAP/EPA.

Президент Анджей Дуда зустрівся з президентом Володимиром Зеленським

У середу, 13 квітня, очільники Польщі, Литви, Латвії та Естонії прибули до Києва, щоб показати повну солідарність із героїчним народом України та його президентом. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на Польське радіо.

Президент Польщі Анджей Дуда та лідери країн Балтії зустрілися у Києві з президентом України Володимиром Зеленським, – повідомила Канцелярія президента. Президенти відвідують Україну, щоб показати свою підтримку країні, яка бореться з російською агресією.

Перед зустріччю з Володимиром Зеленським очільники Польщі та балтійських країн, серед інших, перебували в Бородянці під Києвом, де російські війська вчинили злочини проти мирного населення, і яка сильно постраждала від агресивних дій російського окупанта.

Президенти Польщі – Анджей Дуда, Литви – Ґітанас Науседа, Латвії – Егілс Левітс та Естонії – Алар Каріс, прибули в Київ, щоб показати повну солідарність із героїчним народом України та його президентом.

IAR/Л.І.