Прикордонники затримали агресивного українця, який не сплатив аліменти (відео)

Прикордонники затримали агресивного українця, який не сплатив аліменти (відео)

Вчора ввечері в аеропорту «Бориспіль» 36-річний громадянин України прибув на паспортний контроль для проходження оформлення на рейс до Об’єднаних Арабських Еміратів. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на In Poland.

Проте, як виявилось, в чоловіка були обмеження виїзду з території України. Правоохоронці запросили його до службового приміщення, щоб довести рішення про відмову у пропуску через кордон. Проте чоловік агресивно поводився та накинувся на охоронців кордону.

Прикордонники були змушені затримати правопорушника. Наразі стосовно нього складено протокол про адміністративне правопорушення, а справу скеровано до суду.

Додамо, що в базах даних прикордонників на даний час перебуває близько 120 тисяч осіб, яким виконавчими службами обмежено виїзд за межі України через несплату аліментів.

Саме тому Державна прикордонна служба України радить громадянам ретельно готуватися до подорожей та разом з підготовкою документів завчасно цікавитися чи не мають обмежень у виїзді за межі України.

Як прикордонники аліментника-боржника втихомирювали

? Як прикордонники аліментника-боржника втихомирювали✈ Вчора ввечері в аеропорту «Бориспіль» наш 36-річний співвітчизник прибув на паспортний контроль для проходження оформлення на рейс до Дубая. Але спрацювала база даних щодо обмеження йому виїзду з території України. Правоохоронці запросили його до службового приміщення, щоб довести рішення про відмову у пропуску через кордон. Натомість чоловік не хотів його сприймати, агресивно поводився та накинувся на охоронців кордону. #Прикордонники були змушені локалізувати дії порушника. Наразі стосовно нього складено протокол про адміністративне правопорушення, справу скеровано до суду. Зазначимо, що в базах даних прикордонників на даний час перебуває близько 1⃣2⃣0⃣ тисяч осіб, яким виконавчими службами обмежено виїзд за межі України через несплату аліментів.Саме тому Державна прикордонна служба України радить громадянам ретельно готуватися до подорожей та разом з підготовкою документів завчасно цікавитися чи не мають обмежень у виїзді за межі України.#аліментники #ДПСУ #кордон #Держприкордонслужба

Опубліковано Державна прикордонна служба України Четвер, 2 січня 2020 р.