Радник міністра внутрішніх справ України: Агресор перегруповується
Місто Миколаїв після російського бомбардування PAP/DSNS

Радник міністра внутрішніх справ України: Агресор перегруповується

Вадим Денисенко оцінив, що у деяких населених пунктах Київської області відбувається відведення військ загарбника, а найважливіші бої переносяться до Маріуполя і на Донбас. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на Польське радіо.

Радник міністра внутрішніх справ України Вадим Денисенко сказав у четвер, 31 березня, що у багатьох населених пунктах Київської області спостерігається відведення російських військ, а головні бої переносяться до східних регіонів України та околиць Маріуполя.

«У Київській області вони (російські війська — ред.) справді відводять війська», – ствердив Денисенко, котрого цитує інформаційне агентство «Укрінформ». Радник додав, що росіяни вийшли з ЧАЕС та міста Славутич.

«Поки що можемо говорити, що росіяни справді виходять із Чорнобильської зони. Будемо сподіватися, що росіяни перетнуть український кордон в напрямку РФ», – сказав Вадим Денисенко.

Радник міністра внутрішніх справ додав, що найважливіші бої переносяться до Маріуполя та на терени між містами Ізюм у Харківській області та Волновахою у Донецькій області.

Ситуацію у Чернігівській області Вадим Денисенко назвав невизначеною. «Поки що те, що там відбувається, більше нагадує ротацію, ніж перегрупування», – сказав Денисенко.

Нагадаємо, у четвер, 30 березня генсек НАТО Єнс Столтенберґ повідомив, що дані розвідки свідчать про, що російські війська перегруповуються, і немає мови про відведення війська агресора. Столтенберґ оцінив, що російські війська намагаються перегрупуватися, поповнити запаси і підсилити напад на Донбасі.

PAP/Я.С.