рашистські спецслужби планують теракти на своїх же територіях
Ілюстраційне фото Скріншот УСПР зі сторінки Головного управління розвідки Міністерства оборони України

рашистські спецслужби планують теракти на своїх же територіях

«російські спецслужби планують серію терактів з мінуванням і підривом житлових будинків, лікарень та шкіл у російських населених пунктах. А також нанесення ракетно-бомбових ударів по території росії», – повідомляє начальник Головного управління розвідки Міністерства оборони України, генерал-майор Кирило Буданов. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на Польське радіо.

Така діяльність путінського режиму зумовлена провальним виконанням плану з мобілізації і має на меті посилення антиукраїнських настроїв у російському суспільстві та його консолідацію проти українців. 

«Для цього вони планують вибухи в російських житлових будинках чи ракетні обстріли, щоб звинуватити в цьому Збройні сили України і добровольчі батальйони, щоб створити емоційну картину «звірств українських націоналістів». Цілком можливо, що ці теракти подаватимуться як помста українців за Бучу і Краматорськ і як виправдання жорстокості проти українського мирного населення», – підкреслює начальник Головного управління розвідки України.

PAP/gur.gov.ua/Д.Н.