Рашисти розбомбили міст, який проходить через Дністровський лиман

Рашисти розбомбили міст, який проходить через Дністровський лиман

Наразі доступ до цієї частини Одеської області можливий лише через територію Молдови. Ракети влучили й у житлові будинки. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на Польське радіо.

Рашисти розбомбили міст, який проходить через Дністровський лиман – бухту на півдні України. Переправа з’єднує частину Одеської області, розташовану біля гирла Дністра, з рештою країни. Подробиці повідомив кореспондент Польського радіо Павел Бушко.

Росіяни обстріляли міст ракетами. Переправа біля Затоки з’єднує косу через Дністровський Лиман з Білгород-Дністровським та Шабо. Наразі доступ до цієї частини Одеської області можливий лише через територію Молдови. Ракети влучили й у житлові будинки.

Райони, які розбомбили росіяни, межують з підконтрольним москві Придністров’ям. Там 25 і 26 квітня сталася серія вибухів, які, на думку української розвідки, були російською провокацією, спрямованою на підтримку нападу на Україну з боку так званої Придністровської Республіки. У Придністров’ї, яке формально є частиною Молдови, перебуває 1500 російських солдатів. У відповідь на ситуацію, що виникла, Молдова скликала Раду безпеки.

IAR/Р.Г.