Російські окупанти атакували Київ ракетами під час візиту глави ООН
Генеральний секретар ООН Антоніу Ґутерреш прибув до Києва, 28.04.2022PAP/EPA/SERGEY DOLZHENKO

Російські окупанти атакували Київ ракетами під час візиту глави ООН

Російські війська завдали ракетних ударів по Києву та Фастову, розташованому на південний схід від столиці. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на Польське радіо.

У четвер росіяни завдали ракетних ударів по центру Києва під час офіційного візиту Генерального секретаря ООН Антоніу Ґутерреша, – про це у Твіттері повідомив радник глави Офісу президента України Михайло Подоляк.

«Позавчора (Ґутерреш, – ред.) сидів за довгим столом в Кремлі, а сьогодні в кілометрі від нього лунають вибухи. Листівка з Москви? Нагадайте, чому Росія досі займає крісло в Раді безпеки ООН?», – написав на своєму профілі у Твіттері Подоляк.

За словами мера столиці Віталія Кличка, у Шевченківський район у Києві влучили ракети. Українські ЗМІ також повідомили про ракетний обстріл Фастова – міста, яке знаходиться за кілька десятків кілометрів від столиці України. Росіяни здійснили напад й на Одесу. Засоби масової інформації повідомили про спалахи в місті. За інформацією голови Одеської обласної військової адміністрації Максима Марченка, над містом було збито три російські ракети.

PAP/Х.П.