Росія буде втручатися в українські вибори на всіх фронтах, – Грицак
фото: ZiK

Росія буде втручатися в українські вибори на всіх фронтах, – Грицак

Українські спецслужби готуються відбивати втручання Російської Федерації у вибори президента України. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на ZiK.

Українські спецслужби готуються відбивати втручання Російської Федерації у вибори президента України. Про це розповів голова Служби безпеки України Василь Грицак після форуму «Від Крут до Брюсселя. Ми йдемо своїм шляхом», – передає Газета.уа.

«Вони втручалися у вибори у Сполучених Штатах, у європейських країнах. Ви сумніваєтеся, що вони робитимуть це у нас? Починаючи від кіберпростору, закінчуючи лояльними до Росії кандидатів із підтримкою медійного простору. Росія буде втручатися на всіх фронтах. Ми вже це бачимо.

Ми готові. Розуміємо напрямки ймовірних ударів. На цих напрямках розставляємо свої можливості і робимо це з Національною поліцією та Генеральною прокуратурою», – сказав глава СБУ.

Наступні вибори президента відбудуться 31 березня 2019‑го. Документи на реєстрацію кандидатом у президенти можна подати до ЦВК до 3 лютого. Потрібно також внести грошову заставу у 2,5 млн грн.

ЦВК уже зареєструвала 23 кандидатів.