Росіяни завдали ракетних ударів по Україні. Вибухи в Одесі та Дніпрі
Руйнування після російських обстрілів у селі Солонка на Львівщині, ілюстраційне фото PAP/Vitaliy Hrabar

Росіяни завдали ракетних ударів по Україні. Вибухи в Одесі та Дніпрі

Російські ракети та безпілотники були націлені на промислову інфраструктуру. Повідомляється про вибухи та руйнування в Одесі та Дніпрі, є постраждалі. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на Польське радіо.

Росія знову обстріляла Україну ракетами. Від ранку на території всієї країни лунала повітряна тривога. Російські ракети та безпілотники були націлені на промислову інфраструктуру. Повідомляється про вибухи та руйнування в Одесі та Дніпрі. 

В Одесі на Чорному морі російська ракета влучила в об’єкт інфраструктури. Троє людей поранені. У місті Дніпро за останніми інформаціями відомо про 14 поранених. Серед них 15-річна дівчинка. Усі перебувають в лікарнях міста. У Дніпрі ракета влучила в промисловий об’єкт, також пошкодила багатоповерхівки.

За інформацією прем’єр-міністра України Дениса Шмигаля, об’єктом обстрілів у Дніпрі стало підприємство ракетно-космічної галузі «Південмаш». Російські ракети також були націлені на інфраструктуру видобутку газу.

За даними влади Київської області, під Києвом були збиті дві ракети й чотири дрони-камікадзе Shahed-136. Це другий масштабний ракетний обстріл цього тижня. Позавчора росіяни випустили по Україні понад 90 ракет. Вони пошкодили 15 об’єктів інфраструктури – переважно енергетичної.

IAR/Р.Г.