Сьогодні розпочали день бізнес – сніданком у Закордонному Торговельному Бюро в Києві Польської Агенції Інвестицій і Торгівлі спільно з колегами та партнерами

Сьогодні розпочали день бізнес – сніданком у Закордонному Торговельному Бюро в Києві Польської Агенції Інвестицій і Торгівлі спільно з колегами та партнерами

Сьогодні розпочали день бізнес – сніданком у Закордонному Торговельному Бюро в Києві Польської Агенції Інвестицій і Торгівлі спільно з колегами та партнерами – Посольство Республіки Польща у Києві/Ambasada RP w Kijowie, Польсько-Українська Господарча Палата в Україні, Międzynarodowe Stowarzyszenie Przedsiębiorców Polskich na Ukrainie/. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на офіційний блог Експерта з питань децентралізації та місцевого розвитку Національного інституту стратегічних досліджень, члена Ради Польсько-Української Господарчої Палати, голови правління ГО «Польсько-українська аграрна асоціація», голови правління ГО «Центр розвитку місцевого самоврядування» Діани Баринової.

Тема – зустіч з Паном Романом Ващуком – Бізнес-омбудсменом в Україні.

Говорили про проблеми у сфері бізнесу та можливі шляхи співпраці.

Під час нетворкінгу презентували напрямки діяльності програми «Ефективна громада» Київська школа державного управління ім. С. Нижного , Центр розвитку місцевого самоврядування, Польсько-українська аграрна асоціація Пану Марціну Внуку – Керівнику Економічного відділу Посольства Республіки Польща в Києві та пану Karol Kubica – керівнику Закордонного торговельного бюро в Києві Польської Агенції Інвестицій і Торгівлі.

Доречі, щиро дякуємо пану Каролу за гостинність!

Продовжуємо роботу щодо пошуку інструментів розвитку для територіальних громад!

Дякуємо Польско- українська господарча Палата, Polish-Ukrainian Chamber of Commerce, віце – президенту Oleg Dubish та Anna Stozhko та запрошення!