Суд обмежив Омеляну терміни ознайомлення з розслідуванням НАБУ

Суд обмежив Омеляну терміни ознайомлення з розслідуванням НАБУ

Суд із другої спроби обмежив міністру інфраструктури Володимиру Омеляну та його адвокатам терміни до 15 лютого для ознайомлення з розслідуванням детективів Національного антикорупційного бюро про можливе незаконне збагачення чиновника. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на “Слово і діло”.

Таке рішення ухвалив слідчий суддя Солом’янського районного суду міста Києва Максим Вишняк за результатами розгляду клопотання детектива НАБУ.

Як вказується в документі, детектив НАБУ Сергій Яндюк подав клопотання про обмеження термінів Омеляну для ознайомлення зі справою в зв’язку з затягуванням процедури.

Вислухавши доводи правоохоронця, суддя Вишняк задовольнив його частково. Так, суд обмежив стороні захисту терміни для вивчення справи НАБУ до 15 лютого.

Нагадаємо, суд відмовився обмежувати Омеляну терміни ознайомлення з розслідуванням НАБУ. Пізніше суд назвав причину відмови обмежувати міністру терміни ознайомлення. керівник Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назар Холодницький розповів, хто затягує розгляд справи Омеляна.