"Терміново! Про підготовку Кремлем до наступного кроку агресії проти нашої держави" - П. Порошенко

“Терміново! Про підготовку Кремлем до наступного кроку агресії проти нашої держави” – П. Порошенко

Про підготовку Кремлем до наступного кроку агресії проти нашої держави” – П.Порошенко. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на офіційнй сторінку у фейсбуці Президента України Петра Порошенко.

Йдеться фактично про підготовку Кремлем до наступного кроку агресії проти нашої держави – анексії українського Донбасу або створення російського анклаву в Україні.
Закликаю міжнародних партнерів не допустити найгіршого сценарію, жорстко засудити деструктивні та злочинні дії російської влади, а також посилити режим міжнародних санкцій.
У цьому зв’язку доручив МЗС негайно ініціювати обговорення цього питання в рамках Ради Безпеки ООН, а також інших міжнародних форматах, зокрема в ОБСЄ та ЄС.

Йдеться фактично про підготовку Кремлем до наступного кроку агресії проти нашої держави – анексії українського Донбасу або створення російського анклаву в Україні.Закликаю міжнародних партнерів не допустити найгіршого сценарію, жорстко засудити деструктивні та злочинні дії російської влади, а також посилити режим міжнародних санкцій. У цьому зв’язку доручив МЗС негайно ініціювати обговорення цього питання в рамках Ради Безпеки ООН, а також інших міжнародних форматах, зокрема в ОБСЄ та ЄС.

Опубліковано Петром Порошенком Середа, 24 квітня 2019 р.